Primal Spirit Dog Iberian Sausage - Nordic Sealand 1 kg
Kód: AS31197
Obchod ověřený zákazníky

Doručení zdarma
při nákupu nad 1500 Kč

Online poradenství
s odborníkem

Věrnostní systém
díky kterému ušetříte
Detailní popis produktu
Primal Spirit Dog Iberian Sausage - Nordic Sealand je kompletní plnohodnotné krmivo ve formě salámu pro vašeho psa v každé fázi vývoje, ať už je to štěně, dospělý pes nebo senior. Primal Spirit má tuhou konzistenci s 90% obsahem čerstvého vepřového masa a čerstvých ryb, doplněné vývarem, rýží a funkčními ingrediencemi.
Primal Spirit Dog Iberian Sausage - Nordic Sealand:
Složení: 55% čerstvé vepřové, 35% čerstvé mořské ryby, vývar, rýže, sójové bílkoviny, rybí olej, bramborový škrob, koření, extrakt z juky.
Doplňkové látky na 1 kg: Vit. A. 7.954 UI, Vit. D. 509 UI, Vit. E. 159 UI, mangan 13mg, železo 29mg, měď 2,7mg, zinek 22mg, jód 0,6mg
Technologické aditiva: alfatokoferol rostlinného původu a antioxidanty
Analýza: Bílkoviny 14,2%, tuk 9,7%, vláknina 1,6%, popel 2,5%, vlhkost 65,8%
Metabolizovatelná energie: 1717 Kcal/kg = 7184 Kj/kg
Analýza: Bílkoviny 14,2%, tuk 9,7%, vláknina 1,6%, popel 2,5%, vlhkost 65,8%
Metabolizovatelná energie: 1717 Kcal/kg = 7184 Kj/kg
Doporučená denní dávka: platí v případě, že je pes krmen výhradně touto konzervou po celý den. V případě kombinace s jiným krmivem je třeba denní dávku adekvátně snížit.
| Hmotnost psa v kg | Denní dávka v g |
| 2-5 | 108-214 |
| 10-15 | 360-488 |
| 20-25 | 606-716 |
| 30-40 | 821-1019 |
| 50-60 | 1381 |
Hmotnost: 1 kg
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Salámy pro psy |
|---|---|
| Hmotnost: | 1 kg |
| EAN: | 8436586311971 |
| Značka: | Primal Spirit |
| Produktová řada: | Primal Spirit Iberian |
| Věk psa: | Dospělí psi, Štěňata a mladí psi, Starší psi |
| Velikost psa: | Malý pes (do 10kg), Střední pes (11 až 25 kg), Velcí a obří psi (nad 25 kg) |
| Konzistence: | Mokré krmivo |
| Typ krmiva: | Salám |
| Složení: | Ryba, Vepřové maso, Rýže |
| Hmotnost balení: | více než 800 g |
| Vlastnosti krmiva: | Bez lepku |
| Zvíře: | Pes |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
